Regula 1. Se pun tot felul de zarzavaturi, dar neaparat fasole sau mazare. Regula 2. Se fierbe la foc mic, si trebuie sa fie scazuta zama asta, si in
Regula 1. Se pun tot felul de zarzavaturi, dar neaparat fasole sau mazare. Regula 2. Se fierbe la foc mic, si trebuie sa fie scazuta zama asta, si in final se pun paste. Am pus fasolea proaspata, prazul taiat marunt, morcovii, pastarnacul si telina taiati cuburi mici cu putin ulei de masline, sarea. Am varsat apa in oala si am lasat sa fiarba domol. Cine doreste, poate pasa o parte din ingrediente. Am mai adaugat 2 rosii decojite si 2 cartofi. Cand legumele erau fierte, am adaugat pastele rupte, a mai fiert pana au fiert pastele si a scazut zeama.
Se serveste cu parmezan ras si piper, ulei de masline. Pofta buna! Reteta Minestrone a fost propusa de stella pe forum culinar.ro Alte retete cu legume gasiti aici: Bors Manastiresc cu ciuperci Supa crema portocalie Supa din dovleac Butternut
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii