Regula 1. Se pun tot felul de zarzavaturi, dar neaparat fasole sau mazare. Regula 2. Se fierbe la foc mic, si trebuie sa fie scazuta zama asta, si in
Regula 1. Se pun tot felul de zarzavaturi, dar neaparat fasole sau mazare. Regula 2. Se fierbe la foc mic, si trebuie sa fie scazuta zama asta, si in final se pun paste. Am pus fasolea proaspata, prazul taiat marunt, morcovii, pastarnacul si telina taiati cuburi mici cu putin ulei de masline, sarea. Am varsat apa in oala si am lasat sa fiarba domol. Cine doreste, poate pasa o parte din ingrediente. Am mai adaugat 2 rosii decojite si 2 cartofi. Cand legumele erau fierte, am adaugat pastele rupte, a mai fiert pana au fiert pastele si a scazut zeama.
Se serveste cu parmezan ras si piper, ulei de masline. Pofta buna! Reteta Minestrone a fost propusa de stella pe forum culinar.ro Alte retete cu legume gasiti aici: Bors Manastiresc cu ciuperci Supa crema portocalie Supa din dovleac Butternut

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii