Regula 1. Se pun tot felul de zarzavaturi, dar neaparat fasole sau mazare. Regula 2. Se fierbe la foc mic, si trebuie sa fie scazuta zama asta, si in
Regula 1. Se pun tot felul de zarzavaturi, dar neaparat fasole sau mazare. Regula 2. Se fierbe la foc mic, si trebuie sa fie scazuta zama asta, si in final se pun paste. Am pus fasolea proaspata, prazul taiat marunt, morcovii, pastarnacul si telina taiati cuburi mici cu putin ulei de masline, sarea. Am varsat apa in oala si am lasat sa fiarba domol. Cine doreste, poate pasa o parte din ingrediente. Am mai adaugat 2 rosii decojite si 2 cartofi. Cand legumele erau fierte, am adaugat pastele rupte, a mai fiert pana au fiert pastele si a scazut zeama.
Se serveste cu parmezan ras si piper, ulei de masline. Pofta buna! Reteta Minestrone a fost propusa de stella pe forum culinar.ro Alte retete cu legume gasiti aici: Bors Manastiresc cu ciuperci Supa crema portocalie Supa din dovleac Butternut

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii