Se trece carnea prin masina de tocat, iar ceapa se curata si se caleste in putin ulei. Se lasa doar cat sa se inmoaie, apoi se adauga carnea. Se cale
Se trece carnea prin masina de tocat, iar ceapa se curata si se caleste in putin ulei. Se lasa doar cat sa se inmoaie, apoi se adauga carnea. Se calesc impreuna cateva minute si apoi se adauga putin cate putin apa. In total, pe aragaz ar trebui sa stea cam o ora. Intre timp, se spala spanacul, se alege si se pune la fiert in apa cu sare circa 15 minute. Se scoate cu o spumiera, se lasa sa se scurga si sa se raceasca putin si apoi se trece prin masina de tocat, robot sau pur si simplu se toaca cu tocatorul de vinete sau cu cutitul. Se amesteca cu 2 linguri de faina si 2 oua, iar celelalte 2 oua se pun in carne. Intr-o tava unsa cu putin ulei si presarata cu pesmet se pun un rand de spanac, altul de carne si ultimul de spanac. Deasupra se toarna un sos format din 2 oua, 2 linguri de smantana si 1 lingura de faina. Se da tava la cuptor pentru 15-20 de minute.
Dupa 10 minute se scoate tava si se adauga cascavalul ras. Musacaua iese foarte buna si daca se foloseste carne de pui. Reteta propusa de mona_usa. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn tort cu ciocolată este întotdeauna un dulce savuros apreciat de toată lumea. Poate fi alegerea perfectă atunci când...
Tort duo de ciocolatăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii