Omleta cu legume

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei inc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru omleta: 2 cepe mijlocii tocate marunt
  • un ardei rosu taiat felii
  • 500 g dovlecei verzi sau galbeni taiati fisii
  • 6 oua mari
  • o lingura de unt
  • pentru sos: 2 linguri sos pesto
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • un catel de usturoi
  • 8 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei incins. Se bat ouale, se adauga brinza si amestecul de dovlecei, 2 linguri de sos. Se toarna in tigaie cu ulei incins si se prajeste 10 min.
Se serveste cu sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci