Va recomandam o reteta sanatoasa, complexa si interesanta de pregatit atat in timpul saptamanii dar si in weekend.
Reteta cu spanac
Spanacul rece se amesteca cu ou, sare si piper, dupa care se intinde in tava pe hartie de copt.
Deasupra se presara cascavalul razuit si se da in cuptorul incalzit, in prealabil, la 200°C, pana se topeste cascavalul bine.
Nu are voie sa se rumeneasca.
Se lasa la racit. Se pun feliile de sunca, iar deasupra se intinde crema de brinza.
Cu ajutorul hartiei de copt se ruleaza usor apasand putin.
Se rostogoleste rulada pe folie transparenta si se impacheteaza.
Se asaza pe folie de aluminiu, se ruleaza, se impacheteaza bine si se da la rece pentru cateva ore/peste noapte.
Merge foarte bine si cu felii subtiri de somon afumat in loc de prosciutto cotto.
Reteta
Rulada de spanac cu sunca si branza propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe
forum culinar.ro
Alte
retete culinare
Spanac
Salata de leurda
Ciuperci la cuptor
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe