Mancaruri cu legume

Reteta Salata de legume cu friptura de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
emanuela postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala patrunjelul, se rup frunzulitele, apoi se toaca marunt. Se amesteca bine cu otetul, mierea, sarea si piperul. La final, se toarna uleiul. Se

ingrediente

   1 legatura patrunjel
   3 linguri otet de mere
   1/2lingurita de miere
   sare
   piper
   6 linguri ulei
   1 ardei gras (rosu si galben)
   1 castravete de salata
   12 felii friptura de vaca (sau felii de muschi afumat de vaca)

mod de preparare

Se spala patrunjelul, se rup frunzulitele, apoi se toaca marunt. Se amesteca bine cu otetul, mierea, sarea si piperul. La final, se toarna uleiul. Se spala si se curata legumele. Se taie fin ardeii si castravetele. Se amesteca si se toarna peste ele dressingul si se pun la frigider. Se imparte amestecul de legume in patru portii, se adauga in fiecare farfurie friptura de vaca sau sunca (feliate) si se orneaza totul cu patrunjel.
Incearca si Morcovi cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume cu friptura de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.