Se curata carnea de miel, de pielite, se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se toaca marunt si ceapa, se pune la calit in ulei, apoi se
Se curata carnea de miel, de pielite, se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se toaca marunt si ceapa, se pune la calit in ulei, apoi se adauga orezul spalat in prealabil si se stinge cu 2-3 linguri de apa. Se amesteca compozitia rezultata in carne. Se sareaza, pipereaza, se amesteca cu patrunjel si marar tocate si se formeaza sarmalute mici invelite in frunze de stevie spalate si oparite. Se pun sarmalutele intr-un vas si se toarna apa cat sa le cuprinda. Se fierb apoi in cuptor circa o ora.
Se servesc calde, cu smantana.
Alte retete culinare:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoanePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii