Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu de brocoli

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 15m 
ani67 postat de
Postat pe: 19-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
Un sufle colorat si cu un gust deosebit!

ingrediente

2 portii

   250 g brocoli verde
   150 g branza de vaci
   2-3 oua
   o lingurita legume deshidratate
   sare
   ulei de masline

mod de preparare

Se desface brocoli in bucatele mai mici, se spala sia poi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa.
Se unge o tava cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de brocoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins, cca. 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.
Incearca si Dovleac umplut cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brocoli" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.