Pentru sufleul de dovlecei se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite si se oparesc cu apa clocotita si sare. Se scurg, se asaza intr-o forma de pamant.
Pentru sufleul de dovlecei se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite si se oparesc cu apa clocotita si sare. Se scurg, se asaza intr-o forma de pamant (terina), cu unt. Se tin putin pe foc pana iese toata umezeala din ei. Se face separat o compozitie ca pentru sufleul de fasole. Se toarna deasupra, se presara branza rasa. Se da o ora la cuptor, la foc mijlociu, pana creste.
Sufleul de dovlecei se serveste in forma.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii