Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt.
Separat se alege orezu
mod de preparare
Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt.
Separat se alege orezul si se spala in mai multe ape, se caleste cu o ceasca de ulei si se fierbe 10 minute cu o ceasca de apa calda. Cand orezul a inflorit putin, se umple cratita cu apa calda, se adauga sarea necesara puiului, cateva boabe de piper si se fierbe pilaful la foc mic o jumatate de ora. Cand orezul este bine fiert, se pune deasupra mancarii patrunjel verde tocat marunt si se ia cratita de pe foc.
Se serveste cald.
Incearca si Tocanita de pasare cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe