Mancaruri cu orez

Reteta Pilaf de pui

complexitate reteta Medie 
Margareta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt.
Separat se alege orezu

ingrediente

   1/2 pui mare
   1 lingura de unt
   1 ceasca de orez
   1 ceasca de ulei
   sare
   piper boabe
   patrunjel verde tocat
   maruntaie de pui

mod de preparare

Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt.

Separat se alege orezul si se spala in mai multe ape, se caleste cu o ceasca de ulei si se fierbe 10 minute cu o ceasca de apa calda. Cand orezul a inflorit putin, se umple cratita cu apa calda, se adauga sarea necesara puiului, cateva boabe de piper si se fierbe pilaful la foc mic o jumatate de ora. Cand orezul este bine fiert, se pune deasupra mancarii patrunjel verde tocat marunt si se ia cratita de pe foc.
Se serveste cald.
Incearca si Orez prajit cu pui si sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite