Pentru risoto cu ficat se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet, se taie in bucatele mici ficatul si se inabusa cu putin unt, fara insa sa se usuce.
Pentru risoto cu ficat se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet, se taie in bucatele mici ficatul si se inabusa cu putin unt, fara insa sa se usuce. Cand orezul este fiert, se adauga putin unt proaspat, se asaza intr-o forma de tabla unsa cu unt, de preferinta cu gaura la mijloc. Se pune apoi ficatul, dupa ce a fost sarat cat trebuie, apasandu-l putin cu ingura, astfel incat sa intre in orez. Se da cateva minute la cuptor, apoi se rastoarna pe farfurie.
Risoto cu ficat se serveste cu sos de rosii sau de ciuperci.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii