Mancaruri cu peste

Reteta Biban la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
alexushi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Biban la gratar este o reteta simpla de peste prajit ce poate fi pregatita in zilele cu dezlegare la peste.

ingrediente

   biban proaspat
   unt
   frunze de patrunjel si leustean
   piper boabe
   lamaie

mod de preparare

Bibanul proaspat se curata de maruntaie, nu si de solzi. In interior se introduce un varf de cutit de unt, 2-3 frunze de patrunjel, 2-3 frunze de leustean si o felioara de lamaie, piper si sare. Se pune la gratar, la jar potrivit de puternic si se intoarce de 2-3 ori de pe o parte pe alta, pentru a se patrunde bine.
Pestele se intoarce intotdeauna in jurul coloanei sirei spinarii pentru a evita scurgerea ingredientelor din abdomen.

Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi


se serveste cu garnitura preferata, dar de poate servi si numai cu lamaie, sare si putin piper, pentru a se aprecia gustul pestelui. Pielea cu solzi se desprinde usor, lasand pestele usor de savurat

Incearca si Salau polonez cu cartofi si sos de oua
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.