Mancaruri cu peste

Reteta Chiftele delicioase de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chiftelele de peste se fac din orice rest de peste fiert, morun, pastruga, salau sau stiuca. Se scot cu grija toate oasele si pielea si se toaca pestele marunt.

ingrediente

   250 g peste fara oase
   2 chifle
   2 oua
   2 linguri branza rasa
   sare
   piper
   2 linguri faina
   100 g untura sau
   ulei.

mod de preparare

Chiftelele de peste se fac din orice rest de peste fiert, morun, pastruga, salau sau stiuca. Se scot cu grija toate oasele si pielea si se toaca pestele marunt. Se adauga chiflele muiate in apa si bine stoarse, ouale, branza rasa, sarea, piperul. Se amesteca totul bine impreuna. Se fac chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in untura sau in ulei fierbinte.


Chiftelele de peste se servesc cu sos de rosii.

Incearca si Marinata cu stavrid
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele delicioase de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.