Chiftelele cu peste se pot prepara rapid cu un sos de legume. Ingredientele necesare retetei sunt: ton, legume de vara, condimente
Orice retete presupune chiftele inseamna un deliciu culinar, mai ales daca acestea sunt preparate cu carne de peste. Prepara chiftelele de peste cu sos de legume astfel: tonul se amesteca cu ceapa taiata, oaule, pesmetul, condimente si verdeata. Punem amestecul in frigider. Legumele le punem la calit in unt cu ceapa. Punem faina, amestecam energem si stingem cu vin. Condimentam cu sare si piper. In acest sos asezam chiftelele din amestecul dat la rece facut bilute. Dam tava la cuptor timp de 30 de minute. Se servesc cu verdeata.
Alte retete cu peste recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDe vreo trei ani am rabdare sa se inmulteasca zmeura galbena si uite ca anul asta m-a rasplatit . Poate ca nu e cea mai...
Reteta dulceata de zmeura galbenaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii