Chiftelele cu peste se pot prepara rapid cu un sos de legume. Ingredientele necesare retetei sunt: ton, legume de vara, condimente
Orice retete presupune chiftele inseamna un deliciu culinar, mai ales daca acestea sunt preparate cu carne de peste. Prepara chiftelele de peste cu sos de legume astfel: tonul se amesteca cu ceapa taiata, oaule, pesmetul, condimente si verdeata. Punem amestecul in frigider. Legumele le punem la calit in unt cu ceapa. Punem faina, amestecam energem si stingem cu vin. Condimentam cu sare si piper. In acest sos asezam chiftelele din amestecul dat la rece facut bilute. Dam tava la cuptor timp de 30 de minute. Se servesc cu verdeata.
Alte retete cu peste recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii