Mancaruri cu peste

Reteta Chiftelute de peste in sos de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chiftelele cu peste se pot prepara rapid cu un sos de legume. Ingredientele necesare retetei sunt: ton, legume de vara, condimente

ingrediente

   2 conserve de ton
   2 cepe
   2 oua
   4 linguri de pesmet
   busuioc
   verdeata
   sare si piper
   1 dovlecel
   2 cepe
   2 vinete
   1 ardei gras rosu
   sare si piper
   50 g unt
   250 ml vin

mod de preparare

Orice retete presupune chiftele inseamna un deliciu culinar, mai ales daca acestea sunt preparate cu carne de peste. Prepara chiftelele de peste cu sos de legume astfel: tonul se amesteca cu ceapa taiata, oaule, pesmetul, condimente si verdeata. Punem amestecul in frigider. Legumele le punem la calit in unt cu ceapa. Punem faina, amestecam energem si stingem cu vin. Condimentam cu sare si piper. In acest sos asezam chiftelele din amestecul dat la rece facut bilute. Dam tava la cuptor timp de 30 de minute. Se servesc cu verdeata.


Alte retete cu peste recomandate

Incearca si Mancare de morun cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste in sos de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.