Mancaruri cu peste

Reteta Cod a la french country

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
Tzanetakos postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti.
Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte.
Se pun rosiile

ingrediente

   4 cod fillet(185 gr fiecare)
   sare
   piper
   3 linguri ulei de masline
   4 rosii taiate cubulete
   4-5 masline
   1 linguruta busuioc
   si putin cimbru - 1 /2 ligurita sau mai putin

mod de preparare

Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti.
Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte.
Se pun rosiile taiate cubulete, de preferinta rosii lunguiete, maslinele taiate rondele si cimbrul peste peste se acopera, reducind temperatura. Se lasa 2-3 minute.
Se adauga busuiocul si restul de ulei (o lingura), se acopera 2 minute sau pina cind codul este facut, se inteapa cu furculita.

Se serveste alturi de cartofi fierti cu coaja si un pahar de vin alb
Incearca si Peste cu sos Ragut
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod a la french country" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite