Cordon Blanc

Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se rade si se amesteca cu hreanul ras cu aceasta compozitie se ung fileurile de peste doar p

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 fileuri de peste oceanic
  • sare
  • piper
  • 150 gr. cascaval
  • 1 lingura de hrean ras
  • 200 gr. cartofi; (4 portii)
  • Pentru pane: 1 albus de ou
  • 50 gr. migdale taiate subtire; pentru uns vasul: unt

Mod de preparare

Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se rade si se amesteca cu hreanul ras cu aceasta compozitie se ung fileurile de peste doar pe o parte. Peste aceasta crema se aseaza felii subtiri de cartofi. Se aseaza 2 fileuri de peste unul peste altul, se prind cu scobitori. Se bate albusul de ou spuma, se trec fileurile de peste mai intai prin spuma, apoi prin migdalele taiate subtire, pe care se apasa cu mana ca sa adere cat mai bine peste fileuri.

Intr-un vas de Jena uns cu unt, se pun cu grija aceste fileuri, iar deasupra se aseaza cate o lingurita de unt pe fiecare fileu. In cuptorul preincalzit, se coace 15 minute, pana se rumenesc.
Se aseaza fileurile rumenite pe frunze de salata verde spalata si uscata cu un servet de bucatarie. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde. Se serveste cu garnitura dupa dorinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci