Mancaruri cu peste

Reteta Crap cu sos de ardei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala bucatile de peste cu jet de apa rece, se condimenteaza cu sare, piper, foaie de dafin si boia, se stropesc cu uleiul de masline si apoi se pu

ingrediente

   800 gr file de crap
   sare
   piper
   foaie de dafin
   3-4 linguri ulei de masline
   4 ardei capia
   1-2 cepe rosii
   300 ml suc de rosii
   1 lingurita boia iute

mod de preparare

Se spala bucatile de peste cu jet de apa rece, se condimenteaza cu sare, piper, foaie de dafin si boia, se stropesc cu uleiul de masline si apoi se pun intr-o tava la cuptor. Se lasa pana se rumeneste. Intre timp, se curata ardeii si ceapa, se spalasi se taie in functie de preferinte. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, apoi se calesc in ulei, pana devin sticloase. Ceapa si ardeii se lasa sa scada in sucul propriu. Cu 10 minute inainte de a fi gata pestele, se scoate din cuprot, apoi se toarna pe deasupra sosul de ardei, se stropeste cu sucul de rosii si se pune din nou la cuptor. Se mai lasa cateva minute pana se rumeneste.
Se serveste cald, cu diferite garnituri de orez, cartfoi sau salate de cruditati. si un pahar de vin alb demisec.



Alte retete:



Placinta cu dovleac

Cartofi la cuptor

Conopida la cuptor cu bacon
Incearca si Plachie de crap cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de ardei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.