Crap delicios cu ciuperci si vin alb

Pentru crap delicios cu ciuperci si vin alb se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia de dafin, vinul si putina apa.

Complexitate
redusa
Crap delicios cu ciuperci si vin alb

Ingrediente

  • 2-3 cepe albe
  • 250 g ciuperci
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 pahar vin alb
  • ulei
  • 1 lamaie
  • paine

Mod de preparare

Pentru crap delicios cu ciuperci si vin alb se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia de dafin, vinul si putina apa, iar la urma patrunjelul taiat marunt. Se aseaza in acestea crapul taiat bucatele dupa ce inainte a fost spalat si curatat. Se da la foc iute sa fiarba, iar c ind e gata se serveste la masa


Crapul cu ciuperci se serveste alaturi de legume, sau cartofi la cuptor, cu felii de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci