Crap la cuptor

Se curata pestele si se spala bine, dupa care se aseaza intr-o tava. Ceapa se taie pestisor, rosiile felii iar ardeii rondele. Toate se pun peste pest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un crap de max 2 kg
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • 4 ardei
  • 200 ml suc de rosii
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala bine, dupa care se aseaza intr-o tava. Ceapa se taie pestisor, rosiile felii iar ardeii rondele. Toate se pun peste peste. Se adauga putin delicat si piper dupa gust, uleiul dupa care se da la cuptor.


Cand este aproape gata se adauga sucul de rosii, iar la sfarsit patrunjelul taiat.

Alte retete cu peste recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci