Mancaruri cu peste

Reteta Crap pane cu pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru crap pane pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   crap fara cap - 600 g
   ulei - 100 ml
   faina - 50 g
   pesmet - 100 g
   oua - 2 bucati
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru crap pane pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de peste se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.




Crapul pane cu pesmet se serveste cald sau rece.


Incearca si Salau prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pane cu pesmet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.