Mancaruri cu peste

Reteta Crap pe varza cu tomate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crap pe varza cu tomate pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Varza murata se spala, se taie fasii subtiri.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   crap fara cap - 700 g
   varza alba murata - 1
   8 kg
   ulei - 150 ml
   pasta de tomate - 50 g
   ceapa - 100 g
   vin alb - 50 ml
   rosii proaspete/conserva 250 g/150 g
   foi de dafin
   cimbru
   sare si piper boabe dupa gust

mod de preparare

Pentru crap pe varza cu tomate pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Varza murata se spala, se taie fasii subtiri. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de peste se aseaza in tava cu 50 ml ulei si se introduc in cuptor cca 5 minute. Ceapa si varza se inabusa in restul de ulei ramas si 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, foi de dafin, cimbru, piper boabe si 500 ml apa fiarta. Cand varza este fiarta se aseaza deasupra bucatile de peste, rosiile si se adauga vin, dupa care se introduce la cuptor, la foc potrivit pentru cca 10 minute..




Crapul pe varza cu tomate se serveste cald sau rece.


Incearca si Peste unditar infasurat in frunze de bananier
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza cu tomate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.