File de cod cu tarhon

Se spala pestele si se lasa la scurs. Se amesteca pesmetul cu sare, piper si tarhon. Se pudreaza fileurile cu acest amestec. Se rumenesc pe ambele par

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de cod
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • tarhon macinat

Mod de preparare

Se spala pestele si se lasa la scurs.

Se amesteca pesmetul cu sare, piper si tarhon. Se pudreaza fileurile cu acest amestec.

Se rumenesc pe ambele parti in tigaia in care s-a topit untul.
Se serveste cu felii de lamaie si cu garnitura de cartofi fierti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci