File de peste cu spanac este o reteta simpla dar foarte gustoasa. Pentru preparea acestei retete de peste aveti nevoie de fileuri de cod, spanac, usturoi, rosii, ceapa si ulei.
Ceapa se caleste in doua linguri cu ulei. Dupa ce se inmoaie se adauga spanacul, se pune o ceasca de apa si se lasa la fiert la foc mic. Dupa ce incepe sa fiarba se adauga cateii de usturoi, delikat si se lasa la foc mic. Intre timp se spala pestele, se sa cu sare, piper si se stropeste cu putin ulei de masline. Se pune la fript intr-o tigaie, apoi se scoate pe un platou. Se decojesc rosiile, apoi se taie cubulete si se amesteca cu restul de usturoi pisat, o lingura de ulei de masline, sare si busuioc taiat. Se stinge focul sub piureul de spanac, apoi se puen cate o lingura pe fiecare file de peste. Se pune deasupra inca o bucata de peste, iar peste rosiile usturoiate.
Mancarea se serveste cu garnitura simpla de orez fiert.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Mancare de urzici
Mancare de spanac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii