Mancaruri cu peste

Reteta File de salau frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru file de salau frantuzesc pestele se spala si se portioneaza. Ouale se trec prin jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   filé de salau - 700 g
   faina - 50 g
   oua - 2 bucati
   ulei - 100 ml
   sos tomat - 250 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru file de salau frantuzesc pestele se spala si se portioneaza. Ouale se trec prin jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri. Sosul tomat se incalzeste. Faina se cerne si se amesteca cu galbenusurile de ou. Albusurile batute spuma se adauga la compozitia din faina cu galbenusuri si se amesteca pentru omogenizare. Fileurile se sareaza, se trec prin compozitie si se prajesc in ulei fierbinte.




Fileul de salau frantuzesc se serveste cald, cu sos tomat si garnitura de cartofi.


Incearca si Chiftele de peste cu dovleac
Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau frantuzesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.