O reteta foarte usoara, la indemana oricui, nimic imposibil, usor de impresionat invitatii la orice ora.
Va recomand sa procedati asa: Incalziti foarte tare gratarul si puneti pe el o felie de dovlece , vanata si ardei kapia toate taiate pe lung pe care le puneti pe gratar imediat ce le-ati trecut prin uleiul de masline amestecat cu sarea.
Broccoli il fierbeti aproximativ 5-6 minute. Tot pe gratar pune-ti fileul de somon. Sosul olandez se adauga la sfarsit dupa ce ati grilat legumele si somonul.
Eu am mai adaugat la preparat si 4 felii de cartofi copti .Am considerat ca da bine farfuriei si este ok si cu somonul.
Va doresc Pofta Mare
Somonul si legumele la gratar se servesc imediat cu un pahar de vin alb langa.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe