Hering la gratar

Heringii se spala, se curata si li se fac mici incizii. Se dau apoi prin faina, ulei si se pun la fript pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 heringi
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • zeama de Iamaie
  • 3-4 linguri faina
  • ulei

Mod de preparare

Heringii se spala, se curata si li se fac mici incizii. Se dau apoi prin faina, ulei si se pun la fript pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga pe ambele parti. Intre timp se freaca untul cu zeama de lamaie, cu sare, piper, se adauga patrunjel tocat si se asaza deasupra heringii prajiti.


Se servesc calzi.

Alte retete:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci