Heringii se spala, se curata si li se fac mici incizii. Se dau apoi prin faina, ulei si se pun la fript pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga pe
Heringii se spala, se curata si li se fac mici incizii. Se dau apoi prin faina, ulei si se pun la fript pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga pe ambele parti. Intre timp se freaca untul cu zeama de lamaie, cu sare, piper, se adauga patrunjel tocat si se asaza deasupra heringii prajiti.
Se servesc calzi.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Ardei umpluti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii