Mai intai preparati marinata pentru rosii. Puneti maslinele intr-un bol, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute, verdeturile si uleiul. Adaugati rosiile
Mai intai preparati marinata pentru rosii. Puneti maslinele intr-un bol, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute, verdeturile si uleiul. Adaugati rosiile cherry, zeama de lamaie si asezonati dupa gust. Lasati marinata aproape o zi. Luati o folie de aluminiu de aproximativ 40 cm lungime si puneti un sfert din ingredientele marinate in centrul jumatatii din dreapta, asezand deasupra unul dintre fileurile de John Dory. Impaturiti cu partea din stanga si sigilati strans doua capete, acoperind pestele. Adaugati o lingura de ulei de masline si un sfert din vinul alb si inchidet apoi si partea ramasa deschisa. Repetati procedeul si pentru celelalte trei fileuri. Coaceti in cuptor la cea mai mare temperatura aproximativ 10 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa stea 3- 4 minute, fara sa desfaceti folia.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii