Macrou cu orez

Pestele taiat bucati potrivite se prejesc in putin ulei. Ceapa tocata o calesti cu orezul in uleiul ramas de la peste si stingi cu 1 l apa clocotita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Macrou cu orez

Ingrediente

  • 1 kg macrou sau un peste mai gras
  • 250 g orez
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 100 g masline
  • sare
  • boabe de piper
  • condimente pentru peste

Mod de preparare

Pestele taiat bucati potrivite se prejesc in putin ulei. Ceapa tocata o calesti cu orezul in uleiul ramas de la peste si stingi cu 1 l apa clocotita ca sa nu stopezi fierberea. Potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba. Cand e aproape gata rastorni orezul in vas de yena, pui peste bucatile de peste, maslinele intregi intepate cu un ac si dai la cuptor pana se rumenesc


Se serveste cald.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci