Mancaruri cu peste

Reteta Marinata cu crap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru marinata cu crap pestele se curata, se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   crap fara cap - 700 g
   ulei - 100 ml
   morcovi - 50 g
   ceapa - 50 g
   pasta de tomate - 100 g
   otet - 25 g
   foi de dafin - 2 frunze
   lamaie - 25 g
   faina - 30 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru marinata cu crap pestele se curata, se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Lamaia se spala si se taie rondele. Bucatile de peste se introduc in cuptor intr-o tava cu 50 ml ulei si 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml apa rece, piper, otet, sare, foi de dafin si 500 ml apa fiarta. Se fierb cca 15 minute. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de peste si se fierb inca 10 minute.




Marinata cu crap se serveste rece, cu decor din rondele de lamaie.


Incearca si Saramura de crap romanesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata cu crap" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.