Se curata si se taie pestele. Se spala si se scurge de apa. Stergeti-I cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper. Puneti-I intr-o tava,
Se curata si se taie pestele. Se spala si se scurge de apa. Stergeti-I cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper.
Puneti-I intr-o tava, adaugati ceapa curatata, spalata si
taiata in rondele, uleiul si supa de legume si puneti tava in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit circa 25 de minute, apoi scoateti tava din cuptor si adaugati rosiile spalate si taiate in jumatati si zeama de lamaie.
Puneti si tarhonul taiat.
Se potriveste de sare si piper. Se pune din nou tava in cuptor pentru alte 10 minute.
Serviti pestele cald, cu rosii si ceapa rosie si stropiti totul cu sosul din tava.
Peste la cuptor cu rosii si usturoi
Peste la cuptor lamaie
Macrou in folie la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIn aceste zile friguroase papricasul merge perfect. Nu facusem niciodata si cum am cativa puisori de tara prin congelator,...
Papricas cu pui de tara si galustePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii