Intr-o tigaie se topeste slanina. Se adauga ceapa, morcovul taiat cubulete, lintea si le calim impreuna. Se incorporeaza pireul de rosii, patrunjelul
Intr-o tigaie se topeste slanina. Se adauga ceapa, morcovul taiat cubulete, lintea si le calim impreuna. Se incorporeaza pireul de rosii, patrunjelul si cimbrisorul bine tocate, supa (din cubulet de legume) si pe foc mic se fierbe cca.45 minute. Se pun cindimente cu sare si piper.
Intre timp, se spala cartofii si se rade. Se adauga sare, piper si nucsoara. Din aceasta compozitie, bine amestecata, se face cu mana umeda niste lipii (placintele), care se rumenesc in ulei bine incins. Se tine la cald.
Pestele se spala usor, se usuca cu servetul, apoi se sareaza si se pune piperul Cayenne. In uleiul amestecat cu unt se frige fileurile de peste.
Smantana se amesteca cu mustarul, cu ceapa verde taiata marunt, cu sare si piper si se pune aceasta compozitie pe peste. Se continua frigerea lui inca 3-4 min., apoi se i-a tigaia de pe foc.
Otetul balsamic se amesteca cu frisca de gatit si se amesteca cu lintea. Se lasa sa dea in clocot, apoi se adauga patrunjelul verde marunt tocat.
Pe un platou, se aseaza mancarea de linte, peste ea se pune fileurile de nisetru, iar alaturi se aranjeaza placintelele de cartofi. Se orneaza cu patrunjel verde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii