Trei pastravi i-am pregatit astfel:
Am batut aprox. 70 g unt moale, apoi an adaugat 1 lingurita sare, una piper si trei catei de usturoi zdrobiti, am
mod de preparare
Trei pastravi i-am pregatit astfel: am batut aprox. 70 g unt moale, apoi am adaugat 1 lingurita sare, una piper si trei catei de usturoi zdrobiti, am amestecat bine apoi am incorporat o lingura rozmarin, o lingura menta, 1/2 lingura cimbru, toate tocate si o lingurita coaja de lamaie. Am umplut pestii cu acest unt. I-am pus intr-un vas si am pus peste ei ulei vegetal (eu am folosit de masline), i-am acoperit si i-am lasat la marinat, in frigider, 1 ora.
Apoi i-am tavalit prin cateva linguri de pesmet amestecat cu 1/2 lingura rozmarin si 1/2 lingura menta si i-am pus la cuptor, pe un gratar cu o tava cu hartie de copt dedesubt, la 180 gr cu ventilatie timp de 15-17 minute.
Pot fi serviti cu mamaliguta si sos aioli.
Alte retete recomandate:
Incearca si Peste picant
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav a la Venitienne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe