Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la fo
Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la foc mic.
Cand orezul e fiert se adauga sofranul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ungem pastravii cu ulei se presara sare si piper, faina si usturoi pisat si se umpla cu compozitia de orez.
Ii asezam intre-o tava unsa cu ulei si ii introducem la cuptor.
Taiem legumele fasii si le calim in 2 linguri ulei cu 50 ml apa.
Se lasa sa se inmoaie.
Servim pestele alaturi de legume calite
Alte retete cu mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu lamaie
Macrou in folie la cuptor
Pastrav la cuptor cu cartofi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii