Mancaruri cu peste

Reteta Pastrav cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la fo

ingrediente

   2 pastravi
   4 linguri cu orez
   2 fire ceapa verde
   3 catei usutoi
   2 linguri ulei
   2 lg faina
   sofran
   sare
   piper
   Pt. garnitura
   2 morcovi
   2 radacini pastarnac
   1 lingura ulei
   1 lingura seminte floarea soarelui

mod de preparare

Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la foc mic.

Cand orezul e fiert se adauga sofranul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Ungem pastravii cu ulei se presara sare si piper, faina si usturoi pisat si se umpla cu compozitia de orez.

Ii asezam intre-o tava unsa cu ulei si ii introducem la cuptor.

Taiem legumele fasii si le calim in 2 linguri ulei cu 50 ml apa.

Se lasa sa se inmoaie.
Servim pestele alaturi de legume calite



Alte retete cu mancaruri cu peste



Peste la cuptor cu lamaie

Macrou in folie la cuptor

Pastrav la cuptor cu cartofi
Incearca si Morun la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.