Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la fo
Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la foc mic.
Cand orezul e fiert se adauga sofranul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ungem pastravii cu ulei se presara sare si piper, faina si usturoi pisat si se umpla cu compozitia de orez.
Ii asezam intre-o tava unsa cu ulei si ii introducem la cuptor.
Taiem legumele fasii si le calim in 2 linguri ulei cu 50 ml apa.
Se lasa sa se inmoaie.
Servim pestele alaturi de legume calite
Alte retete cu mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu lamaie
Macrou in folie la cuptor
Pastrav la cuptor cu cartofi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii