Pastravii se spala, se presara cu sare si se stropesc cu suc de lamaie. Se lasa sa stea 10 minute. Verdeturile se impart in 4 legaturi si se pun in in
Pastravii se spala, se presara cu sare si se stropesc cu suc de lamaie. Se lasa sa stea 10 minute. Verdeturile se impart in 4 legaturi si se pun in interiorul pastravilor. Se preincalzeste gratarul. Se taie 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu unt. Se aseaza pastravii in folie si se impacheteaza. Se frig la gratar, cam 6 minute pe fiecare parte. Folia se desface cu grija si sucul se scurge intr-un vas, ce se pune pe gratar. Se adauga vinul, untul, zaharul, sarea, piperul.
Sosul se serveste separat, alaturi de pastravi. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii