Pastravii se curata de solzi si intestine, se spala, se scoate coloana vertebrala. O parte din sunca feliate se introduce in burta pastravilor. Pastra
Pastravii se curata de solzi si intestine, se spala, se scoate coloana vertebrala. O parte din sunca feliate se introduce in burta pastravilor. Pastravii se sareaza, se trec prin faina si se prajesc pe ambele partiin ulei incins. Sunca ramasa se taie fasii subtiri, se prajeste. Se potriveste gustul cu usturoi si patrunjel verde. Se serveste cald. Se pune cate un pastrav in farfurie si se acopera cu bucatile de sunca fripta. Se orneaza cu rondele de lamaie. Garnitura: cartofi fierti sau legume fierte.
Alte retete recomandate:
Salata icre
Ciorba peste
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii