Pastrav spaniol

Pastravii se curata de solzi si intestine, se spala, se scoate coloana vertebrala. O parte din sunca feliate se introduce in burta pastravilor. Pastra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 150 g sunca feliata
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 0 legatura de patrunjel verde
  • Sare
  • usturoi dupa gust
  • 0 lamaie

Mod de preparare

Pastravii se curata de solzi si intestine, se spala, se scoate coloana vertebrala. O parte din sunca feliate se introduce in burta pastravilor. Pastravii se sareaza, se trec prin faina si se prajesc pe ambele partiin ulei incins. Sunca ramasa se taie fasii subtiri, se prajeste. Se potriveste gustul cu usturoi si patrunjel verde. Se serveste cald. Se pune cate un pastrav in farfurie si se acopera cu bucatile de sunca fripta. Se orneaza cu rondele de lamaie. Garnitura: cartofi fierti sau legume fierte.
Alte retete recomandate:

Salata icre

Ciorba peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci