Mancaruri cu peste

Pastrav umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Nurmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca brinza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust. Amestecul se introduce in pestele condimentat, ce a fost eviscerat pe spate. Se

ingrediente

   2 pastravi de 300 gr. bucata
   200 gr. ciuperci din conserva
   200 gr. brinza de vaci
   un ou
   o punga cu garnitura de legume
   putin ulei
   4 bucatele de unt
   sare
   piper

mod de preparare

Se amesteca brinza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust. Amestecul se introduce in pestele condimentat, ce a fost eviscerat pe spate. Se coase pestele cu scobitori (se trec scobitorile dintr-o parte in alta a pestelui). Intr-o tava ce a fost unsa cu ulei se pun bucatelele de unt, pestele asezat pe burta si garnitura de legume. Se stropeste din nou cu putin ulei si se toarna o cana de apa. Se introduce în cuptor si se lasa o jumatate de ora.
Se serveste cu un vin alb sec
Incearca si Crap pe varza cu tomate
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite