Mancaruri cu peste

Reteta Pastrav umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pastrav la cuptor en papillote (Reteta Video)"
 
Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul ta

ingrediente

   1 pastrav
   o cana de cup orez fiert
   3 rosii mici
   3 rosii uscate
   1 ceapa mica
   1 feliuta ghimbir
   50 gr seminte pin
   migdale feliate
   cateva linguri ulei masline
   ierburi provensale
   sare
   piper

mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul taiat marunt, se amesteca bine si se da la o parte acoperind tigaia. Intr-un castron se amesteca orezul, rosiile proaspete si cele uscate taiate marunt, semintele de pin si migdalele (prajite un pic), ceapa calita, ierburile provensale, sare, piper


pestele se aseaza pe folie de aluminiu sau hartie de copt si se umple cu amestecul de orez si rosii.


Se stropeste cu ulei si se impacheteaza, se da la cuptorul incalzit timp de 25-30 minute.






Se serveste cu lamaie si salata.

Alte retete de peste recomandate:


Incearca si Somon marinat gustos
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.