Pestele este foarte bun pentru o dieta, iar peste alb este excelent si pentru cei cu regim alimentar.
Mod de preparare:
Se curata ceapa si legumele; ceapa se toaca potrivit, ca pentru ciorba, iar zarzavaturile se taie in fasiute
subtiri. Se pune untul la incins, apoi se pun ceapa si celelalte zarzavaturi si se lasa sa se caleasca cam 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa si se pune vasul pe foc sa fiarba. Fileurile se spala si se tamponeaza cu servete de hartie, se sareaza, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie. Se pun in cratita peste zeama de la legume, apoi se lasa sa fiarba la foc mic cca 15 minute. La final, se pune si hreanul si se potriveste mancarea de sare si de piper.
Pestele se serveste cu garnitura de cartofi natur.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii