Mancaruri cu peste

Reteta Peste copt cu avocado, branza feta si busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
andu4bidden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata (Reteta Video)"
 
Pentru peste copt cu avocado, branza feta si busuioc se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper.

ingrediente

   1kg file peste alb (pangasius am luat eu
   ca-i mai ieftin)
   1 avocado
   250 g branza feta
   200 g smantana
   250 g rosii cherry
   busuioc proaspat
   sare si piper
   putin ulei de masline pentru uns tava.

mod de preparare

Pentru peste copt cu avocado, branza feta si busuioc se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se aseaza peste peste, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se aseaza si ele peste peste.

Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).

Pestele copt cu avocado, branza feta si busuioc se da la cuptor pentru 15-20′.


Incearca si Somon cu lamaie si ciupercute
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste copt cu avocado, branza feta si busuioc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.