Peste cu cascaval

Pestele cu cascaval poate fi servit la cina, alaturi de o salata de cruditati sau un sos de iaurt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de peste
  • condimente pentru peste
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare

Mod de preparare

Presara peste feliile de peste condimentele, tavaleste-le prin faina, prin ou batut, apoi prin pesmet amestecat cu cascaval ras.

Le prajesti in ulei incins, pe ambele parti.


Pestele se serveste cu felii de lamaie sau cu salata de cruditati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc