Mancaruri cu peste

Reteta Peste cu dafin si otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu otet si dafin sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, otet, dafin, ulei, sare, piper, mustar, ceapa, morcovi.

ingrediente

   1 kg peste (scrumbii
   heringi sau macrou)
   250 ml apa
   150 ml otet
   50 ml ulei
   sare
   foi de dafin
   piper
   mustar boabe
   2 cepe
   2 morcovi

mod de preparare

Pestele se curata, se spala si se taie bucati, inlaturand capul si coada. Se aseaza in galetute de plastic, cate 10 bucati de peste in fiecare.




Cepele si morcovii se taie si se pun la fiert impreuna cu apa, otetul, sarea, foile de dafin,uleiul, mustarul si peperul boabe, cam 15 minute.




Ingredientele fierte se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se adauga peste pestele crud.


Se lasa la marinat 6-7 zile, amestecand din cand in cand.




Alte retete recomandate:




Mancare de urzici




Ciuperci la cuptor




Ciorba de salata verde

Incearca si Plachie de pastrav
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu dafin si otet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.