Peste cu legume este o mancare usoara si foarte gustoasa, perfecta pentru cei care mananca mult peste. Pentru aceasta reteta este nevoie de: peste, morcovi, cartofi.
Pestele cu legume va fi preferatul familiei dupa un sezon de mancaruri mai grele pentru stomac. Se curata cartofii si morcovii si se pun la fiert taiati in bucati mari. Dupa ce s-au fiert se scot pe un platou si este gata garnitura pentru peste. Separat, se fierbe pestele si dupa ce e gata se pune in mijlocul legumelor pe platou si se presara un praf de sare. Pestele se poate asezona cu putin usturoi pisat, dupa gust.
Alte retete cu peste:
Stiuca umpluta la cuptor
Placinta cu ton
Platica la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii