Mancaruri cu peste

Reteta Peste cu sos tomat si vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fileurile de peste se spala si se impaneaza cu sardelele. Se amesteca ceapa tocata cu usturoiul maruntit, zeama de lamiie, vinul si condimentele. Se p

ingrediente

   4 fileuri peste
   8 fileuri sardele
   o ceapa mare
   un catel usturoi
   150 ml vin alb sec
   1/2 lingura ierburi de provence
   6 linguri ulei
   o doza tomate de 425 ml
   2 vinete subtiri

mod de preparare

Fileurile de peste se spala si se impaneaza cu sardelele. Se amesteca ceapa tocata cu usturoiul maruntit, zeama de lamiie, vinul si condimentele. Se pune pestele 3 ore in acest amestec. Se scurge apoi putin si se prajeste scurt in ulei. Intr-o forma termorezistenta se pun rosiile si jumatate din marinata. Se asaza pestele deasupra si se tine vasul 45 min la cuptor la foc potrivit. Vinetele se spala si se taie felii. Se presara cu sare si piper si se lasa la scurs. Se prajesc in ulei incins.
pestele se serveste cu sos si cu vinetele.
Incearca si Rulouri de unditar
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos tomat si vinete" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.