Mancaruri cu peste

Reteta Peste grecesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prajesc in ulei bucatile de peste
date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie
adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul
ramas

ingrediente

   1 kg crap
   1
   ceasca ulei
   patrunjel verde
   1 lamiie
   2 linguri
   faina
   sare

mod de preparare

Se prajesc in ulei bucatile de peste
date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie
adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul
ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se
mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul
tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune
totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita
si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel
de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca
pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care
bucatelele de peste se intorc din cind in cind.
Incearca si Crap cu menta
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste grecesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.