Peste are un gust deosebit, este si foarte sanatos, iar aceasta reteta de peste in crusta va va arata cum puteti transforma un banal peste intr-o masa copioasa si apreciata de cei dragi.
Aluatul se face din ingredientele de mai sus si se lasa la odihnit pana cand se pregateste pestele. Daca iese lipicios se mai poate adauga faina pana se obtine un aluat elastic.
Pestele se curata, se spala, apoi se unge cu marinata facuta din ingredientele de mai sus.
Aluatul se intinde in foaie potrivita si destul de mare, cat sa inveleasca pestele; acesta se aseza in mijlocul aluatului, apoi foaia de aluat se inchide ca un pachet, se pune pe tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins pentru cca 20-25 de minute.
Pestele in aluat se poate servi alaturi de mix de legume la tigaie si/sau salata verde.
Reteta de peste in aluat a fost propusa pe forumul Culinar.ro de NoMcD.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii