Mancaruri cu peste

Reteta Peste la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
oltea_22365 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine pestele si se sterge cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza dupa preferinta si se stropeste bine cu zeama de lamaie
patrunjelul si ma

ingrediente

   Un pastrav mare sau alt peste intreg dar fara cap
   o legatura mare de patrunjel verde
   o legatura de marar
   3 linguri unt
   1 lingura hrean sau 1
   5 linguri hrean cu smantana
   piper
   putin cimbru uscat
   putina boia
   sau un condiment pentru peste
   totul dupa preferinte
   putin ulei
   o lamaie
   folie de aluminiu

mod de preparare

Se spala bine pestele si se sterge cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza dupa preferinta si se stropeste bine cu zeama de lamaie
patrunjelul si mararul tocate nu foarte fin. Se amesteca cu untul tinut la temperatura camerei si cu hreanul pe o folie mare de alumniu-asa de mare incat in final sa fie impachetat pestele in ea- se pune putin ulei si deasupra o treime din verdeturile preparate mai sus, in burta pastelui alta treime iar restul deasupra. Se mai stropeste cu zeama de lamaie si se inveleste lejer in folia de aluminiu. Se baga in cuptorul preincalzit la 2oo grade timp de 45-55 minute

Se serveste cu cartofi fierti presarati cu patrunjel verde si se poate stropi din nou cu zeama de lamaie
Incearca si Morun cu sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.