Mancaruri cu peste

Reteta Peste la cuptor cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru peste la cuptor cu ciuperci se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici.

ingrediente

   1 kg peste
   zarzavat de supa
   500 g ciuperci
   2 linguri unt
   1 lingura faina
   1 ceasca smantana sau
   lapte
   100 g branza rasa.

mod de preparare

Pentru peste la cuptor cu ciuperci se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri si se inabusa cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt si o lingura de faina, si se stinge cu o ceasca de smantana sau cu lapte.
Separat se pregateste branza rasa (sau cascaval). Se unge o forma rezistenta la foc cu unt. Se asaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, branza. Ultimul rand trebuie sa fie de sos; se presara branza, se da la cuptor sa se rumeneasca.


Pestele la cuptor cu ciuperci se serveste cald.

Incearca si "Papiote" de cod
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.