Punem sare pe peste, taiat bucatele, le rotim in faina de porumb, apoi se invart in amestecul albusurilor de ou si o lingurita si jumatate de ulei. In
Punem sare pe peste, taiat bucatele, le rotim in faina de porumb, apoi se invart in amestecul albusurilor de ou si o lingurita si jumatate de ulei.
Incalzim uleiul ramas la foc mediu, in care punem pestele si-l prajim 2 minute, pana devin crocante si aurii la culoare. Le scoatem din ulei, le surgem, si le tinem la cald.
Luam 1 lingura de ulei, restul se pune deopatre. La aceasta se adauga ciupercile si usturoiul zdrobit, se prajesc cateva secunde. Se amesteca si se toarna sosul, iar se amesteca cca. 1 minut si jumatate, pana se ingroasa.
Pe rand se pun inapoi feliile de peste, si dupa ce e fiert sosul, se da focul la mic si se mai lasa la fiert un minut.
Se serveste fierbinte, decorat cu ceapa verde taiata rondele.
Alte preparate culinare recomandate
Ghiveci de legume
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii