Somnul african curatat, se cresteaza din loc in loc si se pune intr-o tava adanca, curbat in semicerc. Uleiul de masline se amesteca bine cu mustar, c
Somnul african curatat, se cresteaza din loc in loc si se pune intr-o tava adanca, curbat in semicerc. Uleiul de masline se amesteca bine cu mustar, condimente, foi de dafin maruntite si cateii de usturoi. Slanina se taie fasii si se asaza in crestaturile transversale. Se freaca somnul cu sosul preparat si, ce ramane, se toarna peste peste. Tava se acopera cu o folie de aluminiu, se pune pentru doua ore la rece. Ar fi mai bine sa stea o noapte intreaga in sos. Se frige in cuptor, la foc mijlociu, acoperit 20 de minute, apoi se scoate folia si se mai frige 15 – 20 de minute, stropindu-l cu uleiul din tava.
Trucul bucatarului: cartofii taiati rondele pentru garnitura se aranjeaza langa peste si se frig impreuna.
Alte mancaruri recomandate:
Zacusca peste
Tocanita de pui
Zacusca de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii