Plachia din salau este o mancare de peste foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta retete cu peste se tavaleste prin faina pestele spalat si portionat, apoi se prajeste in ulei incins, dupa care se pune intr-un vas termorezistent. Separat, se caleste ceapa solzisori, apoi se adauga usturoiul zdrobit, sucul de rosii si condimentele. Se fierbe 4 minute, dupa care se adauga vinul si cand sosul incepe sa fiarba, se toarna peste peste. Se adauga foaia de dafin si se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.
Plachia de salau se serveste cu mamaliguta calda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe