1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior; 2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se i
1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior;
2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se impaneaza cu felii de lamaie;
3. Ungi o tava potrivita cu ulei si pui pestii, ungi de asemenea si pe deasupra lor cu ulei;
4. Dai la cuptor pana se patrund si se rumenesc putin;
5. Separat fierbi telina, bucati, pana se patrunde bine;
6. Mixezi telina impreuna cu usturoi, ulei si zeama de la 1/2 lamaie. Se dilueaza cu zeama de la telina pana devine ca o spuma consistenta.
Pe o farfurie se pune o bucata buna de peste si sos, se presara patrunjel tocat marunt
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii